Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Bevestigingsmiddelen

Verbind al uw materialen met onze bevestigingsmiddelen

Bij Bouwtuig.nl bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om bevestigingsmaterialen. De meest voorkomende maten schroeven, bouten, moeren en ringen vindt u bij ons in de webshop. Of het nu gaat om het verbinden van hout, steen of andere materialen. Bouwtuig.nl heeft voor u de juiste oplossing.

Wij zijn dealer van gerenommeerde leveranciers als SPAX, HECO, Fischer, Senco, Gebroeders Bodegrave en Upat. Wij leveren niet alleen A-merken, maar zijn ook altijd bereid u een goed advies te geven. Daarnaast geldt ook voor onze bevestigingsmiddelen: wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur uw bestelling plaatst, dan heeft u deze de volgende dag nog in huis.

Het assortiment aan bevestigingsmiddelen is onderverdeeld in de categorieën:


Met de bevestigingsmiddelen van Bouwtuig.nl klaart u elke klus. Zo hebben we een ruim en gevarieerd assortiment aan schroeven, waaronder metaalschroeven, houtschroeven en anti-inbraakschroeven. Daarnaast bieden we vele bouten en moeren aan. Ook hebben we touw, chemische bevestigingsmiddelen en pluggen en ankers. Kortom, welk bevestigingsmiddel u ook zoekt, bij Bouwtuig.nl vindt u het. Wanneer u vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777