Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Bouten, moeren en ringen

Voor al uw bouten, moeren en ringen

Zeskantbouten, houtdraadbouten, tapbouten en slotbouten zijn zomaar een greep uit het assortiment van Bouwtuig.nl. Deze artikelen leveren we zowel in het gegalvaniseerd als RVS. Door de grote voorraden zijn we in staat om snel te leveren tegen een zeer goede prijs.

Bent u op zoek naar bouten voor bijvoorbeeld het monteren van hengen op uw schuttingdeur, dan bent u hier aan het juiste adres. Naast de bouten leveren wij uiteraard ook moeren sluitringen, carrosserieringen en volgplaten. Let op: bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis.

Het assortiment aan bouten, moeren en ringen is onderverdeeld in de categorieën:


Door ons ruime aanbod aan bouten, moeren en ringen vindt u altijd wat u zoekt. Zo hebben we vele verschillende bouten, waaronder de houtdraadbout. Onze houtdraadbouten zijn geschikt voor zware belastingen in hout, maar zijn in combinatie met een plug ook geschikt voor beton. Een moer is in combinatie met een bout of draadeind, een middel om twee of meer voorwerpen met elkaar te verbinden. Ook bieden we ringen aan. Een ring past onder een bout, moer of schroef en dient bijvoorbeeld voor het verspreiden van de drukkracht, het afdichten van de verbinding of de bescherming van het te bevestigen voorwerp. Wat u ook zoekt, bij Bouwtuig.nl vindt u het. Bekijk gauw ons aanbod.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777