Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Bundelbandjes

Uitgebreid assortiment bundelbandjes bij Bouwtuig.nl

Bij Bouwtuig.nl bestelt u eenvoudig en goedkoop een groot assortiment bundelbandjes. Bundelbandjes (ook wel tiewraps, tyraps, tairibs, kabelbinders of tieribs genoemd) zijn ideaal voor het bevestigen van elektriciteitskabels of ‘gewone’ kabels. Bundelbandjes zijn een must voor elke klus en mogen niet ontbreken in het assortiment van de zzp’er, timmerman of bouwvakker.

Kelfort is de leverancier van de bundelbandjes. Deze bundelbandjes hebben een treksterkte tot 175 lbs/800 N, en zijn onder andere goedgekeurd door Lloyds en Bureau Veritas. Dat wil zeggen dat de bundelbandjes van Kelfort voldoen aan de eisen om gebruikt te worden aan boord van schepen.

Het assortiment bundelbandjes van Bouwtuig.nl is zéér uitgebreid. Ze zijn leverbaar in diverse maten en verkrijgbaar in de kleuren transparant en zwart. De transparante bundelbandjes zijn gevoeliger voor ultraviolet licht en daardoor vooral geschikt voor gebruik binnen. De zwarte bundelbandjes uit ons assortiment zijn UV-bestendig en blijven buiten langer sterk en flexibel. Dus voor binnen gebruik raden wij de transparante bundelbandjes aan en voor buitengebruik de zwarte bundelbandjes. Bestelt u vandaag voor 16.00 uur, dan heeft u uw bundelbandjes mogen nog in huis

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Andere productgroepen in Bevestigingsmiddelen


Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777