Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Pluggen en ankers

Voor al uw pluggen en ankers

Bouwtuig.nl levert een breed assortiment pluggen en ankers. Dient u een schilderij op te hangen of moet u een zware bout vast zetten met een chemisch anker, bij Bouwtuig.nl bent u aan het juiste adres. Onze pluggen en ankers zijn hulpmiddelen die gebruikt worden bij het aan elkaar bevestigen van een object aan een niet-elastisch materiaal. Ze worden aangebracht in een precies passend gat, waar dan een schroef of bout ingedraaid kan worden.

Bouwtuig.nl biedt verschillende pluggen en ankers in verschillende maten aan. Wij zijn officieel dealer van Fischer, die bekend staat als de nummer één leverancier op gebied van bevestigingsmiddelen. Bij het monteren van objecten in een bepaalde wand, plafond of vloer is het van belang om te weten wat voor materiaal dit is. Beton vraagt om andere pluggen en ankers dan bijvoorbeeld metselsteen of gasbeton. Wij hebben onder andere hollewandpluggen, gasbetonpluggen en spanhulzen in ons assortiment. Wanneer u uw bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst, dan heeft u uw pluggen en/of ankers de volgende dag nog in huis.

Het assortiment aan pluggen en ankers is onderverdeeld in de categorieën:


Door ons ruime aanbod aan pluggen en ankers vindt u altijd wat u zoekt. Zo bieden we verschillende soorten pluggen aan. Onze pluggen zijn hulpmiddelen die gebruikt worden bij het aan elkaar bevestigen van een object aan een niet-elastisch materiaal. Er kan een bout of schroef ingedraaid worden. Voor het bevestigen van zwaarder bouten of schroeven, hebben we verschillende ankers in ons assortiment. Ook hebben we spanhulzen, voor lichtgewicht verankeringen in beton en massief metselwerk. Wat u ook zoekt, bij Bouwtuig.nl vindt u het. Bekijk gauw ons aanbod.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777