Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Schroeven

Schroeven in allerlei soorten en maten

Bouwtuig.nl heeft een zeer groot assortiment aan schroeven. Wij leveren schroeven voor ieder doeleinde. In wat voor materiaal u uw schroeven ook dient te bevestigen, Bouwtuig.nl heeft altijd de juiste schroef voor u.

Zo leveren wij onder andere spaanplaatschroeven, houtschroeven, plaatschroeven en metaalschroeven. De schroeven zijn verkrijgbaar in gegalvaniseerd, rvs en messing. De spaanplaatschroeven hebben we zowel in pozidrive als Torx aansluiting. Op onze site vindt u onder andere chroeven van de merken: Spax en Heco. Ook vindt u vlonderschroeven, gipsplaatschroeven en afstandschroeven in onze webshop. Wij hebben grote voorraden en kunnen dus snel uitleveren. Wanneer u uw schroeven vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u ze morgen nog in huis.

Het assortiment aan schroeven is onderverdeeld in de categorieën:


Met de bevestigingsmiddelen van Bouwtuig.nl klaart u elke klus. Zo hebben we een ruim en gevarieerd assortiment aan schroeven, waaronder metaalschroeven, houtschroeven en anti-inbraakschroeven. Daarnaast bieden we vele bouten en moeren aan. Ook hebben we touw, chemische bevestigingsmiddelen en pluggen en ankers. Kortom, welk bevestigingsmiddel u ook zoekt, bij Bouwtuig.nl vindt u het. Wanneer u vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777