Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

DPC

DPC folie nodig? Bouwtuig.nl heeft een uitgebreid assortiment

Bouwtuig.nl levert een uitgebreid assortiment DPC folie. In onze webshop kunt u diverse afmetingen DPC folie vinden. DPC (Damp Proof Course) is een waterkerende folie. Deze folie is aan twee zijden voorzien van een wafelstructuur om een goede hechting op het kozijn en in de gevel te bevorderen. DPC folie is kant gesneden, hierdoor is de folie recht en moeiteloos af te rollen. DPC folie voldoet ruimschoots aan de aan de voorschriften voor timmerwerken.

DPC folie wordt toegepast als waterkering bij kozijnspouw aansluitingen, betonlatei, aansluitingen bij balkon en galerij. Wordt DPC folie echter blijvend blootgesteld aan UV-straling dan is DPC folie niet geschikt. Voor een UV-bestendige waterkering adviseert Bouwtuig.nl om EPDM folie stroken toe te passen.

Het assortiment DPC folie van Bouwtuig.nl begint bij rollen van 100mm. Onze breedste rol DPC folie is 1200mm. Bij Bouwtuig.nl kunt u 10 verschillende afmetingen rollen DPC folie bestellen. Deze zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Bestelt u bij Bouwtuig.nl voor 16.00 uur, dan heeft u de bestelde producten de volgende dag in huis.

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Andere productgroepen in Bouwmaterialen


Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777