Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Stelplaten en wiggen

Stelplaten en stelwiggen besteld u op Bouwtuig.nl

>Bent u op zoek naar stelplaten, stelwiggen of uitvulplaatjes? Dan bent u bij Bouwtuig.nl op het juiste adres. Bouwtuig.nl levert namelijk een professionele lijn stelwiggen en uitvulplaten die in verschillende afmetingen ruim uit voorraad leverbaar zijn. Bouwtuig.nl levert uitvulplaatjes met en zonder sleuf. Door middel van de bevestigingssleuf zijn de Kelfort uitvulplaten, die u bij Bouwtuig.nl koopt, bedoeld voor het snel en nauwkeurig uitvullen en/of stellen van regelwerk en kozijnen. De uitvulplaatjes zijn verpakt in een zelfde kleur doos als het uitvulplaatje zelf.

Een hardloper uit ons assortiment is de assortimentskoffer met uitvulplaatjes. Deze kunststof koffer wordt geleverd met 7 diverse maten en is ideaal als u op zoek bent naar een assortiment uitvulplaten.

Het assortiment wiggen op Bouwtuig.nl is groot. De meest gangbare stelwiggen hebben wij voorradig. De wig is uitermate geschikt voor het stellen van wanden, balken, kozijnen en stempels. Met wiggen kunnen ook lijmblokelementen gesteld worden.

Ons assortiment stelplaten, stelwiggen en uitvulplaten zijn voorradig. Bij Bouwtuig.nl besteld u gemakkelijk en snel. Bestelt u vandaag voor 16:00 uur, dan worden de artikelen de volgende dag nog bij u thuis bezorgd.

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Andere productgroepen in Bouwmaterialen


Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777