Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Gereedschappen

Ons assortiment van gereedschappen: gewoon uitgebreid!

Bouwtuig.nl levert een groot assortiment professionele gereedschappen voor al uw klussen. In onze webshop vindt u een ruime, gevarieerde keuze aan verschillende gereedschappen, van accu gereedschap tot elektrisch gereedschap en handgereedschap. Wat u ook nodig heeft, bij Bouwtuig.nl vindt u altijd een gereedschap dat voldoet aan uw eisen en wensen.


Bouwtuig.nl voert gerenommeerde merken zoals Makita, Festool, Dewalt, Bosch, Hitachi en Metabo. Als specialist in gereedschappen leveren wij een breed en diep assortiment met verschillende vermogens en types. Bij Bouwtuig.nl slaagt u altijd op het gebied van uw gereedschappen. Daarnaast geldt: bestelt u voor 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling nog de volgende dag in huis.

Het assortiment aan gereedschappen is onderverdeeld in de categorieën:


Met de gereedschappen van Bouwtuig.nl klaart u elke klus. Is er geen stopcontact in de buurt, dan biedt ons accu gereedschap uitkomst. Voor een compressor kijkt u bij ons luchtgereedschap. Ook bieden we veel tuingereedschap aan. Kortom, welk gereedschap u ook zoekt, bij Bouwtuig.nl vindt u het. Wanneer u vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777