Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Handtackers

Handtackers bestel je op Bouwtuig.nl

Wilt u op een handige, effectieve en snelle manier materiaal aan elkaar bevestigen? Met de diverse handnietapparaten van Bouwtuig.nl bent u bij het juiste adres. Er zijn verschillende soorten in verschillende prijsklassen, hierdoor is er voor iedereen een handnietapparaat naar wens.

Het assortiment van Bouwtuig.nl bestaat voornamelijk uit handtackers van Kelfort en Duo-Fast. Twee topleveranciers die top handnietapparaten afleveren met elk hun specifieke eigenschappen. De Kelfort handtacker is speciaal ontwikkeld voor het professioneel verwerken van de Kelfort nieten. De handtackers van Kelfort zijn degelijk en ideaal voor de doe-het-zelvers en de vaklieden.

Als u op zoek bent naar een slagnietapparaat dan moet u de HT550 van Duo-Fast hebben. De slagnieter HT550 werkt als hamer en hij niet wanneer het apparaat de oppervlakte raakt. Dit nietapparaat wordt voornamelijk gekocht door de professionals. Bestelt u uw handnietapparaat voor 16:00 uur op een werkdag, dan kunt u uw bestelling de volgende dag verwachten.

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Andere productgroepen in Handgereedschap


Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777