Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Schilderen en toebehoren

Schilderen doet u met de producten van Bouwtuig.nl

Goed schilderwerk leveren begint met de juiste verf en een goede kwast. Bij Bouwtuig.nl vindt u alles op het gebied van schilderen en toebehoren. Bent u druk aan het klussen in de badkamer en bent u op zoek naar de juiste kit? Wij hebben een breed en diep assortiment wanneer het gaat om kitten. Zowel voor badkamers en keuken, maar ook voor beglazingskit kunt u bij ons terecht. Om goed schilderwerk te kunnen leveren, heeft u de juiste toebehoren nodig. Denk bijvoorbeeld aan afplaktape, terpentine, grondverf en verfbakjes. Ook ons assortiment lijmen en toebehoren is zéér uitgebreid en bieden wij purschuim voor een scherpe prijs aan.

Bouwtuig.nl levert uit een assortiment van ruim 7000 A-artikelen. We voeren gerenommeerde merken, waaronder Kelfort, Bison, Spijker en Bahco. Deze merken staan, net als wij, voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dan ontvangt u uw artikelen nog de volgende dag.

Het assortiment wat schilderen en toebehoren betreft is onderverdeeld in de categorieën:


Voor elke schilder biedt de webshop Bouwtuig.nl uitkomst. U vindt hier uw verf en kwasten, maar ook reinigingsmiddelen, zoals schoonmaakmiddel, bezems, vegers en doeken. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan lijmen, kitten, pur en tapes. Kortom, welk artikel u ook zoekt, bij Bouwtuig.nl vindt u het. Wanneer u vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777