Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Reinigingsmiddelen

Ons assortiment reinigingsmiddelen: gewoon uitgebreid!

Naast het afleveren van een goede klus wilt u er natuurlijk ook voor zorgen dat u de boel netjes achterlaat. En ook uw eigen werkplaats moet netjes en verzorgd overkomen. Daarom biedt Bouwtuig.nl u vele verschillende reinigingsmiddelen aan.

Wij hebben onder andere schoonmaakartikelen, reinigingsmiddelen en vegers, bezems en trekkers in ons assortiment, die u helpen uw werkplek netjes achter te laten. Wij leveren van gerenommeerde merken als Kelfort, Zettex, Innotec en Talen Tools. Net als deze merken, staat Bouwtuig.nl voor kwaliteit. Daarnaast vinden we service en snelle levering erg belangrijk. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u uw reinigingsmiddelen nog de volgende dag in huis.

Het assortiment aan reinigingsmiddelen is onderverdeeld in de categorieën:


Voor elke schilder en doe-het-zelver biedt de webshop Bouwtuig.nl uitkomst. U vindt hier een ruim assortiment aan reinigingsmiddelen, onderverdeeld in verschillende categorieën. Bij de schoonmaakartikelen vindt u onder andere handdoekrollen en handdoekrolhouders, bijvoorbeeld voor in uw keet of kantine. Bij de reinigingsmiddelen vindt u een aantal zeer goede reinigers, waaronder handreinigers en cementsluierverwijderaars. Verder bieden we bij de bezems, vegers en trekkers niet geheel onverwacht een aantal bezems, vegers en trekkers aan. Kortom, welk artikel u ook zoekt, bij Bouwtuig.nl vindt u het. Wanneer u vandaag voor 16.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling morgen nog in huis.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777