Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Spax

 

 

Spax schroeven

SPAX is een gerenommeerde speler op de markt als het gaat om schroeven. Wereldwijd heeft Spax een goede naam opgebouwd en wij zijn dan ook zeer tevreden over ons assortiment Spax schroeven. Bouwtuig.nl levert diverse type schroeven zoals spaanplaatschroeven, vlonderschroeven en schroeven speciaal bestemd voor het schroeven van MDF. De schroeven hebben, of een pozidrive (kruiskop) aansluiting of een Torx aansluiting. De Spax schroeven leveren we zowel in gegalvaniseerd als RVS. De Spax schroef staat voor A-kwaliteit en is dus een product waar u op kunt bouwen.

Overzicht Spax assortiment

 

 • Spax Spaanplaatschroeven

  Bouwtuig.nl heeft een breed assortiment Spax spaanplaatschroeven. Ideaal voor het snel verwerken van hout. Deze schroef hebben we in pozidrive en Torx. Ook is er de keuze tussen voldraad en deeldraad.

 • Spax Vlonderschroeven

  Bent u achter huis bezig met het aanleggen van een steiger of een mooie houten vlondervloer dan heeft Spax hier de perfecte schroef voor. Deze RVS vlonderschroef heeft een zelfborende punt en trekt zich vast in het hout waardoor deze mooi verzinkt. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en wordt altijd uit voorraad geleverd. Voor 16:00 bestellen is de volgende dag in huis.

 • Spax kozijnschroeven

  Kozijnschroeven van Spax worden gebruikt om de kozijnen vast te zetten in de muur. Alleen even voorboren en verder heb je geen pluggen nodig om de kozijnen te bevestigen. De schroef heeft een Torx aansluiting en is voldraad. De kozijnschroef is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

 • Meer bouwtuig
  Groot assortiment
  Meer dan 20000 producten op voorraad
  Problemen met je bestelling?
  Bel de online klantenservice op 088 7348 777