Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Werkplaats

Alles voor uw werkplaats

In deze categorie vindt u allerlei artikelen die geschikt zijn voor uw werkplaats. Van handige opbergbakjes om het wat overzichtelijker te maken tot lampen om uw werkplaats in de late uurtjes te verlichten.

Bouwtuig.nl heeft een ruim assortiment aan artikelen die uw werkplaats tot een geschikte, georganiseerde en fijne werkplek maken. Nieuw op de webshop zijn de Hörmann-artikelen. Wij bieden allerlei artikelen aan die het gebruik van uw garagedeur ontzettend eenvoudig maken. Ook kunnen we deuren voor woningbouw en industrie van Hörmann aan u leveren en zelfs bij u plaatsen. Daarvoor vragen we u contact met ons op te nemen voor een afspraak. Bekijk gauw ons aanbod. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Het assortiment artikelen voor de werkplaats is onderverdeeld in de categorieën:


Deze categorie bevat allerlei artikelen die het werken in uw werkplaats nog makkelijker maken. In de subcategorie transport en opbergen vindt u bijvoorbeeld steekkarren en pompwagens, waarmee u eenvoudig pallets kunt verplaatsen. Ook vindt u er opbergbakjes in diverse maten die uitermate geschikt zijn om uw werkbank of bus wat overzichtelijker te maken. Bij de klimmaterialen bieden we ladders en trappen aan, die het makkelijk maken om op hoogte te werken. Bekijk gauw ons aanbod. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag nog in huis.

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777