Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Klimmaterialen

Ons assortiment van klimmaterialen: gewoon uitgebreid!

Dient u te klussen op hoogte? Dan biedt Bouwtuig.nl u de oplossing. De klimmaterialen van Bouwtuig.nl zijn uitermate geschikt voor klussen op hoogte, bijvoorbeeld op een dak of een hoge bovenverdieping. Bekijk gauw het aanbod.

Bouwtuig.nl heeft een ruim assortiment ladders, trappen en steigers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit industrietrappen, reformladders en vouwsteigers. Ons assortiment wordt gevormd door de merken Kelfort en Altrex. Net als deze merken heeft Bouwtuig.nl kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan service en snelle levering. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Bestellingen boven de € 100,- worden zelfs gratis bezorgd.

Het assortiment aan klimmaterialen is onderverdeeld in de volgende subcategorieën:


Bouwtuig.nl biedt verschillende klimmaterialen aan, die allen uitermate geschikt zijn voor al uw klussen op hoogte. De steigers hebben een groot oppervlak, waardoor u op de vereiste hoogte een behoorlijke ruimte kunt bereiken. Onze ladders zijn in meerdere soorten verkrijgbaar. Allen zijn ze zeer handig en redelijk eenvoudig op te bergen door de vouw- en reformconstructies. De trappen zijn snel gebruiksklaar en zorgen er voor dat u ook verder kunt reiken, waar nodig. Bestel vandaag voor 16.00 uur en u heeft uw artikelen morgen nog in huis!

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777