Vragen? Bel ons 088-7348777 | Bezoek onze

Transport en opbergen

Opbergsystemen en transportartikelen gemakkelijk te bestellen.

Bouwtuig.nl levert een groot assortiment opbergsystemen en transportartikelen, hierbij kunt u denken aan wielen, kruiwagens, pallet en steekwagens, hijs- en sjorbanden, takels, gereedschapswagens, gereedschapskisten en gereedschapskoffers.

Bouwtuig.nl voert kwalitatief goede merken zoals Ironside, Bahco, Stanley, Fischer en Kelfort. Net als deze merken, staat Bouwtuig.nl voor kwaliteit. Daarnaast vinden we service en snelle levering erg belangrijk. Bestelt u op werkdagen voor 16.00 uur, dan heeft u uw artikelen de volgende dag nog in huis.

Het assortiment transport en opbergen is onderverdeeld in de volgende subcategorieën:


Bouwtuig.nl heeft een ruim assortiment op het gebied van transport en opbergen. Stapelbakken en opbergbakjes, zowel om neer te zetten als op te hangen, maken uw werkplek ordentelijker. Gereedschapskoffers, -kisten en -wagens voor het opbergen van uw gereedschap. Palletwagens voor het eenvoudig vervoeren van pallets. Bij Bouwtuig.nl vindt u alles. Ook hijs- en sjorbanden en kruiwagens worden in deze categorie aangeboden. Bestel vandaag voor 16.00 uur en u heeft uw artikelen morgen nog in huis!

Meer bouwtuig
Groot assortiment
Meer dan 20000 producten op voorraad
Problemen met je bestelling?
Bel de online klantenservice op 088 7348 777